Üdítően frissek, gyermekien őszinték, megérintően lényeglátóak kapcsolódásaid a szerzőkhöz.

 

Referenciák

"Ilával az út nagyon biztonságos volt, elfogadott, szeretett úgy, ahogy vagyok, s közben nagy ráérzéssel segített rálátni olyan részeimre, működéseimre, amik eddig meggátoltak abban, hogy igazán jól éljek mint vezető és mint ember. Hihetetlen mértékű ez a változás, és a coaching folyamat lezárása óta is folyamatos bennem."
 
dr. Békési Andrea - orvos igazgató, Bátor Tábor Alapítvány
 

"A coaching jelentős segítséget adott a végzett munkám, vezetői tevékenységem során bennem  meglevő bizonytalanságok feloldásában, az emberekkel való kapcsolattartásom megváltoztatásában."
 
Tari Gábor
a MAVIR, a magyar villamosenergia rendszer üzeméért, üzemirányításáért, üzembiztonságáért felelős rendszerirányító (Transmission System Operator) vezérigazgatója majd vezérigazgatói tanácsadója
Temesi György Ügyfélélmény Igazgató, Telecom Hungary
 

"Azt hittem, hogy vagyok valaki és tartok valamerre, amikor megérkeztem Hozzád, majd gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem tudom ki vagyok, és nem tudom, merre tartok. Már az is egy csoda, hogy rávezettél erre 2 alkalom során, de hogy fél év alatt eljuttattál oda, hogy megismerjem magam és megtaláljam az utamat ez viszont már kiemelkedő teljesítmény! Hálásan köszönöm, amit tettél értem!"
 

"A coaching folyamat Ilával egy izgalmas utazás volt, mely során számomra addig ismeretlen képességeimet, tulajdonságaimat fedezhettem fel. Ezek azóta beépültek személyes eszköztáramba, nagyban segítve vezetõi kihívásaim megoldását. Köszönöm!”
 
vezető jogtanácsos
 

"Az együttműködésünk 20 hónapig tartott , ami 20 találkozásra adott lehetőséget .  Többet jelentett , mint az azt megelőző 20 év , mint emberileg , mint szakmailag ."A coaching folyamat Ilával izgalmas utazás volt, mely során számomra addig ismeretlen képességeimet, tulajdonságaimat fedezhettem fel. Ezek azóta beépültek személyes eszköztáramba, nagyban segítve vezetõi kihívásaim megoldását. Köszönöm!"
 
Nestlé Magyarország, Sales igazgató

Mások mondják rólam